top of page

DOELEN&VISIE

DOELEN 2024

In 2024 gaan we aan het werk met de drie belangrijkste missies van Surfrider.

(1) Marine litter met als campagne Ocean Initiatives en cigarette butts.
(2) Ocean Friendly Restaurants 

(3) Water Quality & Health met als campagne Waterkwaliteit.

We nemen alleen activiteiten aan die binnen deze drie kernmissies vallen om zo veel mogelijk te kunnen focussen en zo groot mogelijk succes te halen. Daarnaast gaan we werken aan een sterke community die we in kunnen schakelen voor metingen en evenementen maar die we ook inspireren door bijvoorbeeld movie nights.

 

In 2024 wordt er ook gewerkt aan een nieuwe online communicatie en content strategie. We willen blijven groeien in de kern van onze organisatie door kennis en ervaring naar ons toe te trekken en een duidelijke organisatie structuur neer te zetten. Lees het volledige jaarplan hier:

FB_IMG_1613770787281_edited.jpg

VISIE

Surfrider Foundation is een internationale organisatie die streeft naar verandering met als doel de oceaan, de kustlijn, de golven te verdedigen en te beschermen. Nu Surfrider Foundation erkenning heeft gekregen op Europees niveau, is Surfrider ook een belangrijke speler geworden binnen de  Europese discussie over kustontwikkeling, water kwaliteit en plastic soup.

De acties van Surfrider internationaal zijn niet alleen bedoeld om de bevolking bewuster te maken, maar ook middels internationale  dataverzameling, actief stappen te ondernemen richting overheden, bedrijfsleven en de EU. 

Onze lokale national entity ondersteunt deze internationale visie door lokale acties

bottom of page