HELP MEE

de Noordzee heeft uw steun
keihard nodig

© 2019 by Surfrider Foundation Holland Coast |  Terms of Use  |   Privacy Policy

DOELEN&VISIE

DOELEN 2019

Bewustwording

Het is van groot belang om de bewustwording in Nederland te vergroten. Surfrider Foundation Holland Coast richt zich jaarlijks op het vergroten van deze bewustwording door het gesprek aan te gaan met de bevolking, gemeentes, overheid en bedrijven. Naast het ondersteunen van lokale beach clean-ups zet Surfrider Foundation Holland Coast samenwerkingen op met strandpachters via de nieuwe Ocean Friendly Restaurant campagne. 

 

Community

Dit jaar gaat Surfrider Foundation Holland Coast zich mede focussen op het verder uitbreiden van de Surfrider community en netwerk in Nederland.

 

Educatie

Surfrider Foundation Holland Coast is bezig met de ontwikkeling van een, simpel te implementeren, educatieprogramma voor scholen. ‚Äč

 

Al onze doelen dragen bij aan de internationale doelstellingen schone stranden, schoon water en de bescherming van surfspots.  

VISIE

Surfrider Foundation is een internationale organisatie die streeft naar verandering met als doel de oceaan, de kustlijn, de golven te verdedigen en te beschermen. Nu Surfrider Foundation erkenning heeft gekregen op Europees niveau, is Surfrider ook een belangrijke speler geworden binnen de  Europese discussie over kustontwikkeling, water kwaliteit en plastic soup.

De acties van Surfrider internationaal zijn niet alleen bedoeld om de bevolking bewuster te maken, maar ook middels internationale  dataverzameling, actief stappen te ondernemen richting overheden, bedrijfsleven en de EU. 

Onze lokale chapter ondersteund de internationale visie.