Wij zetten ons in om de Noordzee, stranden en surfspots te beschermen!

Surfrider Foundation Holland Coast bestaat uit, en maakt zich hard voor, alle Noordzee liefhebbers. Golfsurfers, kitesurfers, duikers, zwemmers, suppers, windsurfers, pootjesbaders, jong en oud, samen zetten we ons in voor een schone kust en een gezonde Noordzee. Kom samen met ons in actie!


WORD MEMBER

Word onderdeel van een groot netwerk van vrijwilligers, locals, surfers, duurzame ondernemers en bedrijven die zich inzet voor de bescherming van onze kustlijn. We hebben nu maar 56% capaciteit om dit te doen. Maak er samen met ons 100% van! 

Lees meer

 

MELD VERVUILING

Via ons Keepers-of-the-Coast programma verdedigen Nederlanders het milieu wanneer deze bedreigd wordt. Een eerste stap daarbij is het monitoren en melden van vervuiling rond onze kustlijnen. Mocht je dit tegenkomen, laat het ons absoluut weten.

Maak een melding →

 

ONDERSTEUN CAMPAGNEs

Ocean Initiatives
Het strand en de zee, wordt elk jaar gevuld met meer dan 6 miljoen ton afval. Wij zetten via publiekscampagnes en educatieprojecten dit probleem op de kaart. Zelf kun je ook een verschil maken. Doe je mee?

Plastic Bottle Campaign 'Reset your habits'
Uit onderzoek blijkt dat plastic flesjes één van de grootste vervuilers van de oceanen wereldwijd zijn. Hoe jij jouw habits kunt resetten? Het is makkelijker dan je denkt!

Microplastics Campaign 'Beat the Microbead'
Ze zijn zo klein dat je ze bijna niet kunt zien, maar hierdoor verandert al ons water in een wereldwijde soep van microplastics.
Bewustwording is stap één, kiezen voor andere producten stap twee. Lees wat jij kunt doen.

 

 

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij jou expertise inzetten om een verschil te maken? Je kunt ons ondersteunen op een event, een educatieve presentatie geven op school of in een bedrijf, of jouw skills inzetten om Surfrider meer bekendheid te geven.

Lees hoe jij je kunt inzetten →

 

DONEER

Doneer maandelijks een bedrag naar keuze (minimaal 6 euro) en je bent meteen ook member van Surfrider Foundation Holland Coast én Surfrider Foundation Europe. Een eenmalige donatie is natuurlijk ook mogelijk.

Doneer een bedrag →

 

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Surfrider Holland heeft een culturele ANBI status, wat betekent dat onze donateurs extra belastingvoordeel krijgen, vanwege de giftenaftrek.
 
Surfrider Holland organiseert verschillende evenementen en teambuilding events voor bedrijven, waarbij het bijdragen aan een beter milieu en educatie altijd centraal staat.

Neem contact op over de opties →