SurfArt meets Surfrider Foundation Holland Coast

Al jaren is Marieke Meijs een begrip in de wereld van Surf art. Met trots kondigen wij Marieke aan als onze eerste art ambassadeur van 2018. 

meijs_foto.png

"Mijn liefde voor het schilderen zat er al op jonge leeftijd in, net als mijn liefde voor de zee. De zee was voor mij als kind iets magisch, want de zee zag ik maar 1 keer per jaar als ik op wereldreis ging vanuit Utrecht naar Vlieland. 
Mijn liefde voor de zee werd nog groter toen ik aanmerking kwam met surfen. Ik besloot in die tijd mijn passies schilderen en surfen te combineren en SurfArt in het leven te roepen. Naast de zee & surf gerelateerde schilderijen die ik maak en vertaal naar SurfArt fashion omdat je schilderijen ook prima kan dragen, werk ik graag met juthout en visnetten uit zee die ik verzamel op het strand. Wat bruikbaar is transformeer ik o.a. tot armbandjes en accessoires voor in huis, en de rest gaat in de daarvoor bestemde afvalbak. Ik wilde niet dat mijn zoektocht eindigde op het strand, ik zocht een manier om meer te kunnen doen en te betekenen voor de natuur. En dat is gelukt in de vorm van een samenwerking met de Surfrider Foundation Holland Coast. Een prachtige & krachtige organisatie die zich inzet voor het beschermen van onze prachtige Noordzee, kust en surfspots. Ik vind het waanzinnig om hier een klein onderdeel van te zijn en doneer met alle liefde 5% van de opbrengst van mijn originele schilderijen en juthout & visnetproducten aan de Foundation."


Marieke Meijs, SurfArt

Bekijk ook haar social channels voor prachtige art en positive vibes. FacebookInstagram of lees meer op haar blog Bubbel.

paint_meijs.png
meijs2.png