Booking.com joins forces with Surfrider Foundation Holland Coast - the Aftermovie

YES! Met trots presenteren wij de aftermovie van onze samenwerking met Booking.com. Samen met het Booking.com vrijwilligers programma hebben we dit jaar 210 kg zwerfafval opgehaald dat anders in de zee was beland.  Cleanups als deze zijn niet alleen van groot belang voor mens, dier en oceanen maar spelen mede een belangrijke rol in de bewustwording op nationaal en internationaal niveau.

Wij danken alle Booking.com volunteers en in speciaal Cor, Nik, Nerisa en Laurens voor de impactvolle aftermovie. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------YES! We proudly present our cleanup aftermovie celebrating our collaboration with the booking.com volunteer programme. Together we managed to collect 210Kilos of litter that otherwise would have ended up in our oceans. Cleanups like these are not only of great importance to humans, animals and our oceans, but also play an important role in raising awareness on a national and international level.

We thank all Booking.com volunteers and especially Cor, Nik, Nerisa and Laurens for the impactful aftermovie.

"Don't destroy what you came to enjoy!"