JOAN

  Joan @ Instagram  .       

Joan @ Instagram .       

Als voorzitter van Surfrider Foundation Holland Coast is het mijn doel om met alle Nederlanders die van de zee houden onze prachtige kust en Noordzee te beschermen. De laatste 15 jaar heeft de zee mij vriendschap, gezondheid, liefde, surf, kennis en inspiratie gegeven. Het is tijd om het tij te keren en te strijden voor een betere toekomst voor onze kust en unieke Noordzee die onze hulp keihard nodig heeft. Don’t destroy what you came to enjoy!

 

Lisette

Al sinds ik mij kan herinneren heb ik een diepgewortelde passie voor de oceaan. Toen mij als kind werd gevraagd wat ik later wilde worden, antwoordde ik niet met dokter of stewardess, maar met windsurfer. Op vakanties speelde ik urenlang in de deining met mijn bodyboard en skimboard. Jaren later startte ik met golfsurfen en dit heeft mijn leven positief veranderd. De zee geeft mij rust, een pas op de plaats, energie, vrijheid, geluk en richting in het leven. Mijn liefde voor de zee zorgt ervoor dat ik haar graag bescherm, samen met andere mensen die deze liefde delen.

 

VAlentijn

Ik ben penningmeester van Surfrider Foundation Holland, fanatiek surfer en oceaanliefhebber. De zee heeft mij ongelofelijk veel gebracht, van reizen tot werk en studies. Als ik even de kans heb, ben ik in of bij de zee te vinden en ik zie overal hoe vervuild stranden en oceanen zijn. De zee wordt wereldwijd nog teveel gebruikt als afvalputje, terwijl deze te belangrijk is voor leven, natuur en economie. En daar kunnen wij met zijn allen wat aan doen. Come join us!

 

Contact

Wil je contact opnemen met Surfrider Foundation Holland Coast? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar: holland@surfrider.eu 

KVK Amsterdam  34353005                     
IBAN  NL14RABO0158041224
BIC  RABONL2U

 

CONTACTFORMULIER

Naam *
Naam