top of page
Zoeken
  • Foto van schrijversurfrider netherlands

Nieuw campagneteam gericht op de waterkwaliteit in Nederland

Bijgewerkt op: 14 mei 2021


Goed nieuws! De Surfrider community is aan het groeien! En daarom zoeken wij, Surfrider Foundation Holland Coast, naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken.


We zijn bezig met het opzetten van een nieuw campagneteam gericht op de waterkwaliteit in Nederland. Hier komen de volgende posities bij kijken:


> Campagneleider waterkwaliteit (indicatie 4 tot 8 uur per week)

Als campagneleider ben je op zoek naar nieuwe campagne mogelijkheden met betrekking tot de waterkwaliteit in Nederland, ontwikkel je campagneplannen, doet background info en maak je planningen. Je zorgt voor vergaderingen en dat je campagneteam op afgesproken tijd taken uitvoert. Hiermee bewaak je het proces en de planning. Je coacht, begeleid en bent de kartrekker van het team! Je vertegenwoordigt het campagneteam bij officiële gelegenheden en bent eindverantwoordelijke voor de campagne. Je rapporteert vervolgens terug naar het bestuur.


> Assistent campagneleider waterkwaliteit (indicatie 4 tot 8 uur per week)

Als assistent campagneleider ondersteun je de campagneleider. Je bewaakt de inhoud van de campagne. Bereid vergaderingen voor, notuleert en leg je actiepunten vast. Je bewaakt de procedures en onderhoudt het contact met interne stakeholders. Optioneel is het werven van fondsen & subsidies voor de campagne.

> Marketing teammember (indicatie 4 tot 6 uur per week)

Als marketing teammember maak je content plannen voor de waterkwaliteit campagne. Maak je content in samenwerking met onze social mediamanager en bewaak je de planning van de content. Vervolgens rapporteer je naar de campagneleider en social mediamanager.


> Operations Milieuwetenschappen expert (indicatie 4 tot 6 uur per week)

Als operations milieuwetenschappen expert maak je actieplannen en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Je biedt extra ondersteuning voor diverse taken en creëert draagvlak voor de campagne. Je helpt met de verspreiding van de campagne. Belangrijkste is jouw expertise in milieuwetenschappen!


> Operations Rechten expert (indicatie 4 tot 6 uur per week)

Als operations rechten expert maak je actieplannen en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Je biedt extra ondersteuning voor diverse taken en creëert draagvlak voor de campagne. Je helpt met de verspreiding van de campagne. Belangrijkste is jouw expertise in rechten op Nederlandse grond.


Voor alle functies geldt dat de uren kunnen afwijken van de indicatie en is dit bespreekbaar. We hebben verder niet veel eisen, we hebben vooral gewoon jouw hulp en expertise nodig! Naast de campagneleider en rechten expert functie staan de functies voor zowel Nederlands als Engelstalige open.


Wil jij helpen om onze kusten te beschermen, je in te zetten voor het behouden van een gezonde natuur en zie jij jezelf in een van deze functies?


Stuur een mailtje naar holland.volunteers@surfrider.eu voor woensdag 26 mei dan nemen wij contact met je op voor een kennismaking en verdere uitleg over de functie.

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page