top of page
Zoeken
  • Foto van schrijversurfrider netherlands

KLIMAATMARS 10 maart 2019

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2019

Ben jij een watersporter of Noordzee liefhebber, voel je je verbonden met onze oceanen én maak je je zorgen om de klimaatsverandering? Sluit je dan aan bij het Oceaan-blok, tijdens de grote klimaatmars in Amsterdam op 10 maart!


Kleed je zoveel mogelijk in de kleuren van de oceaan (zeegroen/blauw)of kom in je surfpak met board onder je arm. Of neem vlaggen en spandoeken mee in die kleuren. We roepen op tot zo veel mogelijk creativiteit. Maar ook Neptunus, zeemeerminnen en vele varianten zeedieren-kostuums zijn welkom in het Oceaan-blok.


"Laten we als watersporters de handen ineenslaan en ons sterk maken voor gezonde oceanen! "


Door samen in een blok te lopen tijdens deze klimaatmars kunnen we onze regering duidelijk maken dat ook SURFERS zich druk maken om klimaatverandering. En dat we ons sterk verbonden voelen met een gezonde oceaan. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet.

YES ik meld me aan bij het OCEAAN blok voor de klimaatmars hier; https://www.facebook.com/events/315456525755681/

Algemene event page: https://www.facebook.com/events/1602838249819262/

Website: https://maakdeklimaatmarsgroot.nl/ #Klimaatmars #ditdoenwesamen #surfriderhollandcoast

De klimaatmars wordt georganiseerd door; Greenpeace Nederland Milieudefensie FNV Vakbond De Goede Zaak Woonbond


Contact: Wil je meer weten over dit Oceaan-blok? Of wil je ergens mee helpen? Stuur dan een mail naar: BigBluePlayground@protonmail.com


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page