Zoeken
  • surfriderhollandcoast

Milan Bijl nieuwe voorzitter Surfrider Foundation Holland Coast

Persbericht

Haarlem, 01-08-2019

Milan Bijl nieuwe voorzitter Surfrider Foundation Holland Coast

De Surfrider Foundation Holland Coast (SFHC) heeft een nieuwe voorzitter. Milan Bijl neemt het stokje over van Joan Bergmans die de laatste jaren de functie met veel plezier vervult heeft. Milan wil zijn ervaring in duurzaamheid en organisatie in gaan zetten om het netwerk van de Surfrider Foundation Holland Coast uit te breiden, meer bewustzijn te creëren en meer invloed uit te oefenen op beleid. Surfrider Foundation Holland Coast zet zich in voor schoon water, schone stranden en behoud van surfspots.

Milan is al bijna twintig jaar fanatiek surfer, bouwt zijn eigen boards en werkt als zelfstandig ondernemer en bij de Rijksoverheid aan het verduurzamen van Nederland. “Joan heeft de afgelopen jaren een sterk fundament neergezet. Ik wil nu een stap gaan zetten naar consistente groei van ons bereik en invloed en vooral leuke initiatieven opzetten om bij te dragen aan onze doelen” aldus Milan.

Ook start op1 augustus Valéry Bosch als secretaris van de SFHC. Valéry helpt als zelfstandig ondernemer organisaties duurzamere keuzes te maken op het gebied van plastic vervuiling en circulariteit, surft nu zo’n tien jaar en heeft een groot netwerk in de surfwereld.

Meer informatie over wat de Surfrider Foundation Holland Coast doet is online te vinden. www.surfriderfoundation.nl

@surfriderhollandcoast holland@surfrider.eu


185 keer bekeken

HELP MEE

de Noordzee heeft uw steun
keihard nodig

© 2020 by Surfrider Foundation Holland Coast |  Terms of Use  |   Privacy Policy