DUURZAAM ONDERNEMEN

Wil jij als strand ondernemer het verschil maken? Vervuiling verstikt onze stranden, oceaan en de vele dieren die het thuis noemen. Onderzoekers schatten dat er nu meer dan 525 biljoen stukjes plastic in de oceaan drijven en het aantal groeit nog elke dag.  Wat is de beste manier om deze wereldwijde epidemie waarmee onze oceaan wordt geconfronteerd te bestrijden? Het is eenvoudig: we moeten het probleem bij de bron stoppen! Het Ocean Friendly Restaurants-programma van de Surfrider Foundation doet precies dat. Eén restaurant, één klant per keer, vergroot het bewustzijn, stimuleert gedragsveranderingen en creëert uiteindelijk duurzame impact. LET OP! Dit programma gaat in 2019 pas officieel LIVE, het kan dus zijn dat er nog aanpassingen gedaan worden.

1. Ga direct aan de slag met het verduurzamen van je bedrijf. ik heb een strandtent/restaurant

2. Wil je cleanup organiseren, wij kunnen je helpen. Lees hier meer!

3. Sponsor een beach sign! (Voorbeeld onderaan de pagina) Voor alle strandtent en surfschool eigenaren die zich willen inzetten voor een schoner strand en gezondere Noordzee. Voor 100EUR ontvang je jouw eigen BEACH SIGN met info en tips in het Engels en Nederlands voor de jong en oud. Ook handig voor bedrijfsuitjes aan zee.

  • size: A0

  • prijs: 100EURO

  • materiaal: TRESPA, 100% bestand tegen echt Hollands weer (regen/wind)!

  • stuur ons je vector logo via holland@surfrider.eu en wij zorgen dat deze er op komt te staan.

  • levering: na betaling binnen een week.

4. Doneer rechtstreeks aan Surfrider Holland. Donaties betekenen erg veel voor ons gezien alles wat Surfrider Holland doet rechtsreeks afhankelijk is van schenkingen en giften.

Mooie bijkomstigheid: Surfrider Holland beschikt over een culturele ANBI status wat belastingvoordeel kan opleveren vanwege de giftenaftrek. 

5. Ander idee? Neem vooral contact met ons op!

a0 860x1210mm Take 3 for the sea_hartbeach copy.jpg