Joan @ Instagram  .

JOAN - VOORZITTER . holland@surfrider.eu

Als voorzitter van Surfrider Foundation Holland Coast is het mijn doel om met alle Nederlanders die van de zee houden onze prachtige kust en Noordzee te beschermen. De laatste 15 jaar heeft de zee mij vriendschap, gezondheid, liefde, surf, kennis en inspiratie gegeven. Het is tijd om het tij te keren en te strijden voor een betere toekomst voor onze kust en unieke Noordzee die onze hulp keihard nodig heeft. Don’t destroy what you came to enjoy!

Kenlly.png

KENLLY - CAMPAGNE MANAGER . holland.campaigns@surfrider.eu

De zee met haar speelse maar ook vernietigende golven, de mystieke diepte en haar oneindigheid. De zee is voor mij een pek waar ik mijzelf kan zijn, mijn gedachten de vrije loop gun en acceptatie vindt. Er zijn nog steeds dagen dat ik constant van mijn board afval en het balans ontbreekt, maarja.. Zit zo het leven niet in elkaar? Opstaan en doorgaan! En dat is hetgeen wat wij met Surfrider Holland Coast willen bereiken; to inspire, educate and enable people to look after the places we love. 

Jeroen zwart wit.jpg

JEROEN - EVENTS/CONTENT MANAGER . holland.social@surfrider.eu

Nog voordat ik kon lopen namen mijn ouders me al mee naar het strand. Ik ben opgegroeid in de Noordzee en volgens mij stroomt er bruin, choppy zout, zeewater door m'n aderen. Sinds ik op m'n 14de begon met surfen is liefde voor de zee de rode draad in mijn leven geworden. We kunnen er lang of kort over zijn maar surfen is gewoon het vetste wat er bestaat! De zee is er altijd voor ons, onvoorwaardelijk.  Laten we samen zorg dragen voor de plek waar we het meest plezier maken. Join The Movement!

Screenshot 2019-01-14 at 14.26.26.png

RIORDAN - VRIJWILLIGERS MANAGER . holland.volunteers@surfrider.eu

Als vrijwilligers manager van Surfrider Foundation Holland Coast, is het mijn doel om onze prachtige kust en de Noordzee te beschermen door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te betrekken bij de zorg voor onze Noordzee.

Mijn liefde voor de oceaan begon toen mijn vader me als jongetje meenam om te gaan vissen. Hij leerde me: "Leave it as you would like to find it". Als surfer heb ik vele mooie uren doorgebracht in de oceaan en aan de kust. Ze geeft ons het leven, liefde en schoonheid! Het is tijd om terug te geven!

SIMON - SURFRIDER EUROPE COASTAL DEFENDERS MANAGER . switt@surfrider.eu

WIL JIJ ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN?

check dan snel de vacatures hier