top of page

JOBS

De kracht van Surfrider Foundation wereldwijd ligt in de toewijding van een hele grote groep vrijwilligers. Deze groep is van ongekende waarde en zet zich in voor een betere toekomst van onze zeeën en oceanen. Gevoelsmatig is Surfrider een grote familie. Samen zorgen we voor het uitrollen van campagnes en het opzetten van projecten voor een betere toekomst. In Nederland hebben we een groeiende vrijwilligerspoel. Ook het bestuur van onze chapter werkt 100% op vrijwillige basis. Dit is niet alleen leerzaam maar ook erg leuk en gezellig. In Europa zijn 29 lokale chapters actief in negen verschillende landen, een hiervan is Nederland. Wil je onderdeel worden van onze familie? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde wereldverbeteraars met een hart voor de Noordzee. Check hier onze vacatures!

Secretaris

Cigarette Butts Campaign Manager

Als secretaris is het jouw taak om ervoor te zorgen dat onze stichting goed georganiseerd is. Je notuleert de vergaderingen, zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van komende vergaderingen en evenementen en helpt bij het organiseren van evenementen zoals ons kerstdiner en andere leuke activiteiten. En als secretaris maak je natuurlijk deel uit van ons bestuur. Dit betekent dat je samen met de andere bestuursleden ook verantwoordelijk bent voor de strategie en het welzijn van de stichting.Hoewel jouw taken voornamelijk administratieve taken omvatten, zouden we het ook geweldig vinden als je betrokken bent bij onze campagnes en evenementen, maar dit is optioneel.

 

Wat we van je vragen

Je houdt ervan om in de zee of op het strand te zijn en je wilt beschermen waar je van houdt. Je spreekt Nederlands en Engels. Je hebt enkele uren per week de tijd om je taken op vrijwillige basis uit te voeren. Je hebt basiskennis van wat de rol van secretaresse inhoudt. Elke vorm van surfen en je liefde voor de oceaan is natuurlijk een groot pluspunt.

 

Wat we aanbieden

Een zeer enthousiast team van game changers met verschillende achtergronden en nationaliteiten die samenwerken om de oceaan, het strand en surfspots te beschermen. Je krijgt gratis maaltijden en drankjes tijdens evenementen, reiskosten vergoed en coole Surfrider-merchandising. Verder ben je uitgenodigd voor ons jaarlijkse Surfrider-kerstdiner, coole teamsocials en af en toe een volledig betaalde reis naar de Chapter Days (Surfrider HQ) / af en toe andere (surf)bestemmingen. Ook word je onderdeel van de internationale organisatie van Surfrider Foundation.

sacha-verheij-OeVa_MbXBx4-unsplash.jpg
bottom of page